iiwaszka napisał(a):
zajarzałam tu po kilku latach. nic sie nie zminilo.
towarzystwo wzajmnej doracji.
Dla mnie iformacja, ze cos nie dziala jst cenna.
a bazar jaki robicie..........nie
iiwaszka po prostu ręce opadają

I nie piszę tu o Twojej tragicznej wręcz pisowni (zminilo zamiast zmieniło, wzajmnej zamiast wzajemnej, doracji zamiast adoracji,iformacja zamiast informacja, dziala zamiast działa, jst zamiast jest) bo z analfabetyzmem na forach i w Internecie w ogóle spotykam się na co dzień, więc mnie już tak nie szokuje. Choć nie powiem - Twój post to "perełka" wśród tego niechlujstwa
Najsmutniejsze jest to, że jak połowa tych analfabetów nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Bo tu nikt nie bronił autorce wątku wyrażać opinii o produkcie, tyle że nie podobał się nikomu sposób w jaki to zrobiła obrażając przy tym admina i cała firmę EF. I własnie to prostactwo i chamski ton wypowiedzi wywołał oburzenie tego, jak to określiłaś "kółka wzajemnej adoracji"
To, że określasz to mianem bazaru świadczy tylko o Tobie - ja dalej tłumaczyć Ci nie będę bo i tak tego nie zrozumiesz skoro do tej pory nie zrozumiałaś.
http://www.kargetta.com/Dyplomowana Instruktor APII Vice Mistrzyni Polski Nail Art 2006SNS International Super Star InstructorHand&Nail Harmony Master EducatorWłaścicielka i Główny Szkoleniowiec Szkoły Stylizacji i Wizerunku Kargetta Academy