majtkistringi napisał(a):
Cytuj:
Zacznijmy od tego, ze odpowiedz dla Ciebie to byla następująca" MASŁO MAŚLANE" (czytaj: naucz sie poprawnie budowac zdania to moze ktos to zrozumie i raczy Ci odpowiedziec...choc jakbys nie zauwazyła to forum dla profesjonalistów, a o kursy dodatkowe pytaj sie na kursie podstawowym, jak sie na niego zdecydujesz...bo z tego co tu starasz sie napisac wynika, ze nie masz bladego pojecia i jestes jedną z wielu samouczek, które szukają ratunku jak sie nauczyc czegos jak najtanszym kosztem...sorka...ale to żenujące:-/)
Nie mam bladego pojecia, dlatego ide na kurs bo po to chyba on jest?
Nie robilam paznokci ani razu w zyciu i nie wybieram sie na kurs kierujac sie najtanszym kosztem, inaczej nie szukalabym informacji na forum ef.
Skoro dla Ciebie jest maslem maslanym to co napisalam to nie odpisuj, bo nie potrzebne do niczego jest twoje krytykowanie mojej "niepoprawnej" twoim zdaniem pisowni.
Szkoda, ze na forum przeznaczonym dla profesjonalisow znajduja sie tak nie mile osoby jak Ty- psujace reputacje calego forum, chyba po to ono jest zeby sie pytac i szukac pomocy?
majtkistringi napisał(a):
Cytuj:
A odpowiedz moja którą cytujesz, była do założycielki tego tematu...no ale żeby to zatrybic trzeba czytac ze zrozumieniem...wiec na chwile obecna odpusc sobie kurs paznokciowy i wracaj do szkoly na lekcje j.polskiego, bo z klientkami tez trzeba umiec rozmawiac, wiec kiedyś na pewno Ci się to przyda.
Milej nauki...pozdrawiam.

Co do zalozycielki watku to juz dawno dowiedziala sie czy mogla wykonywac paznokcie w ciazy, wiec troche poniewczasie jest dawanie porad.
Ehh..