Wielokrotnie podkreślam i podkreślać będę, że dobre szkolenie to podstawa. Nie mówię tutaj, ze koniecznie macie skorzystać z naszych usług-jednakże jeżeli tak będzie to będzie nam bardzo miło...
Decydując się na szkolenie sprawdź czy jest to porządna firma. Czy instruktorzy tam pracujący mają doświadczenie. Dopytaj się jakie certyfikaty są wydawane.
Wątek ten wstawiam gdyż coraz częściej przychodzą do nas Panie, które ukończyły szkolenia. Poziom był zastraszający. Właściwie nie przekazano im żadnej wiedzy. Dodatkowo musiały zakupić wszystkie produkty aby mieć na czym pracować!
Sprawdzajcie gdzie wybieracie się na szkolenia! W Polsce jest wiele dobrych firm, które mają wieloletnie doświadczenie i świetnych szkoleniowców. Niestety jest jeszcze więcej firmy "krzak", których poziom jest przerażający!
Wstawiam fotki paznokci wykonanych przez nasze kursantki (2 dzień szkolenia akrylowego) Sylwię oraz Monikę. Świetne dziewczyny. Pozdrawiam je gorąco.

Mam nadzieję, że do nas dołączą na forum.
Mam nadzieję, że nie zabrzmi to jak przechwałki tylko jak przestroga dla Was: Myślę, żer takie paznokcie na 2 dniu szkolenia to rewelacja ale bez dobrego przeszkolenia nie miało by to miejsca.