Dzisiaj przedstawiam Wam lawendowy organiczny balsam do dłoni i ciała od Olive Tree Spa Clinic. Co takiego wyróżnia ten balsam od innych dostępnych w naszej ofercie? Przede wszystkim jest to produkt organiczny. Nie zawiera żadnych konserwantów ani sztucznych barwników. Jest całkowicie naturalny a jego bogate właściwości kojąco i łagodząco działają na naszą skórę. Co takiego zawiera ten balsam? m.in olejki jojoba, glicerynę, olekjek arganowy, aloes oraz miód.

Moje pierwsze odczucie na temat tego balsamu nie było pozytywne. Tak jak wcześniej wspomniałam jest to produkt organiczny i nie zawiera sztucznych barwników, dlatego też jego kolor jest szarawo fioletowy i na wstępie nie przekonuje do siebie.
Po drugie to nie bardzo lubię lawendę! Kojarzy mi się ona z zapachem na mole do szafy...
Cóż to było moje pierwsze wrażenie i jakże mylne to okazało się po zastosowaniu tego "cudeńka". Bardzo fajna konsystencja- szybko się wchłania i nie pozostawia lepkiej warstwy. Nie za gęsty ale też nie za rzadki- śmiem twierdzić, że w sam raz

Jeden z nielicznych mi znanych produktów, który tak długo utrzymuje zapach na skórze. Nawet po kilku godzinach czuję kojący zapach lawendy, który nie przypomina tego brzydko pachnącego z babcinej szafy:)
Jednym słowem podpisuję sie pod nim i serdecznie Wam polecam.
Macie ochotę wypróbować?
Pod postem wstawcie kolejny numerek i na adres
beata.kaminska@eurofashion.com.pl wyślijcie adres do wysyłki
próbki balsamu w temacie wpisując balsam lawendowy. Do wysyłki mam 6 próbek.